TOP 10 RAZLOGA ZAŠTO MORATE IMATI PROMO VIDEO NA VAŠOJ WEB STRANICI

ZAŠTO MORATE IMATI PROMOTIVNI VIDEO

TOP 10 RAZLOGA

Nije potrebno naglašavati koliko se marketing posljednjih godina promijenio i kako se stvari u modernom marketingu mijenjaju. Ukoliko se bavite proizvodnjom ili nudite određene usluge onda je vrlo vjerojatno da želite znati u kojem se smjeru stvari razvijaju. Zaboravite letke, brošure, oglase u tiskovinama ili izradu skupih tv reklama. Danas je uvjerljivo najjači i najmoćniji online marketing a promotivni video razvio se u neizbježnu alatku u promociji i predstavljanju vaših kvaliteta.

Nekada vam nije bila potrebna web stranica da bi bili uspješni u poslovanju, danas je gotovo sve ozbiljnije tvrtke imaju, no je li to dovoljno ? NIJE !!! Danas svaka web stranica mora imati i promotivni video ukomponiran u nju, zašto je to tako dokazat će vam neumoljiva statistika. Uvjerite se u moć video marketinga kroz ovih 10 razloga…

10. Oko 46% ljudi tvrdi da je vjerojatnije da će potražiti informaciju o proizvodu ili usluzi nakon što na internetu pogledaju video. (Izvor: Eloqua)

9. Online video je trenutačno šesti najpopularniji sadržaj u marketinškoj taktici, koristi ga čak 70% marketinških stručnjaka. (Izvor: Eloqua)

8. Od 80% korisnika interneta koji su gledali video oglas,46% poduzelo nekakvu akciju nakon pregledavanja videa ( Izvor: Video Brewery)

7. Prosječan korisnik interneta potroši 88% više vremena na internetskoj stranici koja ima video sadržaj. (Izvor; Mist Media)

6. Video i e-mail marketing može povećati broj klikova za više od 90% ( Izvor; Mist Media)

5. Kroz video osiguravate duže zadržavanje gledatelj/korisnika interneta. Informacija prenesena u jednoj minuti promotivnog videa jednaka je kao 1,8 milijuna pisane riječi. (izvor; Brainshark)

4. Video privlači dva do tri puta više posjetitelja mjesečno, udvostručuje njihovo vrijeme provedeno na stranici i ima porast od 157% u organskom prometu na tražilicama. (Izvor; MarketingSherpa)

3. Postovi na Blogu s ugrađenim video sadržajem privlače tri puta više ulaznih linkova nego blogovi bez videa. (Izvor; SEOmoz)

2. 59% izvršnih rukovoditelja preferiraju video od teksta (izvor;Brainshark)

1. Nakon što ugradite video na vašu stranicu vjerojatnost da se pojavite na prvoj stranici Googla je veća za 53% (izvor; Mist Med)

Featured Posts
Nedavne objave
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • YouTube
  • Facebook Social Icon