PROMO VIDEO PRODUKCIJA d.o.o.

Oleg Weisz

osnivač Promo video produkcije

 

Kao dugogodišnji Urednik, novinar i voditelj na HRT-u  sudjelovao je u stvaranju i kreiranju brojnih popularnih Tv emisija poput:

PROMO VIDEO PRODUKCIJA

okuplja vrhunski tim medijskih stručnjaka i profesionalaca iza kojih stoje na tisuće sati snimanja, montaže, režije i uređivanje svih vrsta video formata; od televizijskih emisija, spotova, reklama, reportaža, tv priloga do promotivnih, edukativnih i korporativnih filmova.

Tim" Promo Video Produkcije"  nudi Vam kreativna video marketinška rješenja.

Uz nas Vaša web stranica neće biti suhoparna i natrpana tekstom.

Kroz  video uratke informaciju o kvaliteti vašeg proizvoda ili usluge moći čete prenijeti direktno, sažeto, dinamično i moderno. Kroz video format imate pristup emocijama Vaših klijenata, zato ih nemojte razočarati. PROMO VIDEO PRODUKCIJA - Vaš partner u Vašoj poslovnoj strategiji..

I još mnoge druge ... 

NAŠI KLIJENTI I PARTNERI

vw -volkswagen
vw -volkswagen
ODABRANI LOGOTIP.png
impala-logo03.png
ZICER -Vod,.png
X-Logo-Color-black-text-(above).png
vw -volkswagen
vw -volkswagen
vw -volkswagen
Nov_LOGO_CCC_SHOES&BAGS_RGB.PNG
huszpo_logo.jpg
SightRun_logo_rgb.png
StartupFactoryZagreb logo RGB-01.png
Rentals dubrovnik
tesla_gastro house logo.png

PROMO VIDEO PRODUKCIJA

Promo video produkcija jedna je od prvih video produkcija u Hrvatskoj koja se specijalizirala za izradu promotivnih video materijala koji doprinose boljoj vidljivosti proizvoda i usluga naših klijenata. 

S entuzijazmom kojim pristupamo video produkciji, naše metode se konstantno usavršavaju i  dokazuju na današnjem zahtjevnom tržištu pružanjem upravo onog što obećamo.

Naši klijenti su srž našeg uspjeha i zbog toga  smo izrazito ponosni na posao koji za njih obavljamo i na način na koji doprinosimo njihovom uspjehu. Velika većina naših klijenata  je s nama već gotovo 10 godina - što pokazuje da smo iskreni, pouzdani i da pružamo kvalitetnu uslugu 

Your details were sent successfully!